Új termék: Crawford Assa Abloy 1042S

2021.05.17.

A szekcionált felnyíló kapuk következő generációja

Az ASSA ABLOY Entrance Systems új ASSA ABLOY OH1042 modern, robusztus és rugalmas kapuit úgy tervezték, hogy az Ön vállalkozása mozgásban maradjon – minden feladatra és minden időjárási körülmények között.

A lehető legtöbb lehetőséget kínálja a lehető legalacsonyabb üzemeltetési költség mellett.

Az ASSA ABLOY OH1042 felnyíló szekcionált kapu minden egyes alkatrésze a legmagasabb szabványok szerint készül. A jobb tehereloszlást szolgáló illesztések, a szélálló megerősített panelek és a vízzáróság, szélterhelés és légáteresztő képesség szempontjából 3. osztályú minősítés kombinációja olyan kaput eredményez, amely jobban néz ki és hosszabb ideig működik. Apró innovációk, amelyek nagy változást jelentenek az általuk védett épületek számára. Rendkívül jól szigetelt, és innovatív, nagyobb energiamegtakarítást eredményez.

Az új ajtó tele van olyan részletekkel, amelyek kiemelik a többi közül. Válasszon kilenc szabványos kültéri szín közül, vagy válassza ki a saját, gyárilag festett színét mind a külső, mind a belső oldalra. A különböző méretekkel, panelekkel, ablakkonfigurációkkal, zárakkal, fogantyúkkal és tolóajtókkal kapható ASSA ABLOY OH1042 felnyíló szekcionált kapu tökéletesen megfelel mindenféle ipari igénynek.

Forrás: https://www.assaabloyentrance.cn/en/campaign-sites/crawford-oh-1042/

További híreink

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük