TERVEZŐKNEK

TERVEZŐI SEGÉDLET

Tapasztalt mérnökeinknek, illetve gyártóink központjainak köszönhetően a komplett termék portfólió tervezésére, és konszignálásra nyújtunk támogatást. Megismerve az igényeket és a felhasználási területet igyekszünk a lehető legjobb megoldásokat ajánlani ügyfeleinknek, mellyel az üzembiztos működés, és a hosszú távú megelégedés garantált.

A tervezési folyamat során felmerülő kérdések teljes skálájára megoldást kínálunk, kiemelten az alábbi tételekre vonatkozóan:

N

Beépítési segédletek a pontos paraméterekre tervezve

N

Konszignációk

N

Dwg rajzok

N

Adatlapok

N

Bemutató animációk és videók

N

Tanúsítványok

N

Nyilatkozatok

N

Pontos paraméterek, osztályba sorolási értékek

Kiemelt ügyfeleinknek köszönhetően az ország számos helyén lehetőséget kínálunk a termékeink helyszíni megismerésére, ahol valódi használatnak kitéve tapasztalhatja meg személyesen is termékeink magas minőségét, illetve felhasználóik véleményeit.

BIM OBJECT

Az ASSA ABLOY Entrance Systems a BIM Object-en keresztül teljes portfolióját kínálja az építészet számára további támogatásként a specifikáció és a tervezési folyamat során.

A BIM- Building Information Modeling, vagyis Épület Információ Modellezést jelent, amelyet építészek és mérnökök használnak az építési projekt tervezési, dokumentációs és építési szakaszaiban. Számos előnye miatt az Egyesült Államokban és az európai piacokon is egyre növekvő a kereslet a BIM-tartalmakra.

Töltsön le gyártó specifikus BIM objektumokat a vezető márkák termékeiről az építészek, mérnökök, építők és tervezők számára. Az építők, és gyártó termékeinek teljes portfólióját tartalmazza a BIM-folyamatok fejlesztéséhez, közzétételéhez, szinkronizálásához, kommunikálásához, karbantartásához, elemzéséhez és értéknöveléséhez.

A BIM felületen termékenként a következő lehetőségek közül választhatja ki az Önnek releváns adatszolgáltatást:

  • Leírás
  • Specifikáció
  • Linkek
  • Kapcsolódó anyagok
  • Osztályozások, besorolások
  • Területek 

A Front Line Trade Kft. Magyarországon a Crawford szekcionált kapuk és dokkoló rendszerek, illetve a Megadoor hangárkapuk megbízott forgalmazója, és márkaszervize. Ezek a vezető márkák egyaránt része az ASSA ABLOY Entrance Systems termékcsaládnak, és ezért része a BIM portfóliónak. 

A Front Line Trade Kft. elkötelezett amellett, hogy hosszú távú kapcsolatokat építsen ki az építészekkel és a tervező szakemberekkel a bizalom és a professzionalizmus jegyében.

Ha többet szeretne megtudni a BIM tárgyakról, forduljon a Front Line Trade Kft. szakembereihez bizalommal.

Termékenkénti részletezésért kérjük lépjen át a Termékek oldalra, ahol minden tételhez pontosan megtalálja a megfelelő BIM elérést.

DOKUMENTUMOK

Crawford dokkoló kiegészítők

Front line ipari kapu adatlap

ASSA ABLOY Entrance Systems

Crawford komplett disztribúciós és
logisztikai bejárati rendszerek