MAGUNKRÓL

A Front Line Trade Kft. Európa vezető kapugyártóival szoros együttműködésben, gyors, rugalmas, és kimagasló ár-érték arányú termékeit, valamint szolgáltatásait kínálja a magyar piacon.

TÖRTÉNETÜNK

Cégünk a nagy nemzetközi múlttal rendelkező, holland ConDoor kapugyártó által, a 2015-ben Magyarországra telepített gyára által készített, Front Line márkával ellátott termékek forgalmazására alakult.
2016 márciusában cégünk felkérést kapott az ASSA-ABLOY csoport svéd központjától, a rendkívüli minőségű Crawford szekcionált-, gyorsmozgású kapuinak, illetve dokkolóinak forgalmazására, szervizelésére, valamint viszonteladói rendszer kiépítésére, miután a korábbi forgalmazóval megszüntették az együttműködést.

Szintén az idei évtől a német székhelyű, ITW Torsystem gyorskapui kínálnak kiváló alternatívát portfóliónkban.
Kapuink, és rakodástechnikai berendezéseink a minőségi és biztonság tekintetében megfelelnek a legszigorúbb európai-, és magyar szabványoknak, melyek párosítva innovatív megoldásainkkal, illetve a csúcsminőségű holland-német technológiával eredményezik a kiemelkedő ár/érték arányt, a magas élettartamot, és a széleskörű garanciát.

Képzett szakembereinek köszönhetően teljeskörű szolgáltatásokat kínálunk az előzetes műszaki egyeztetésektől a kulcsrakész átadásig, valamint a későbbi szervíz-karbantartási munkálatokig.

Bízunk benne, hogy cégismertetőnk, a mellékelt termékbemutató, illetve Európa szerte szerzett referenciáink elnyerték tetszésüket, és jövőbeni projektek kapcsán számíthatunk érdeklődésükre, lehetőséget adva a sikeres együttműködésre.

értékeink

N

Kiemelkedő ár-érték arány, köszönhetően a csúcsminőségű holland technológia magyarországi gyártóegységének

N

Szállítási díjak minimalizálása

N

Tapasztalt műszaki, értékesítési, valamint beépítési és szervíz stáb

N

Innovatív, egyedi kivitelezésű termékek

N

Méretre gyártott, személyre szabott, rugalmas megoldások

N

Gyors és megbízható szállítási idő

N

Hosszú élettartam, széleskörű garancia

szolgáltatásaink

Teljeskörű szaktanácsadás

Tervezési, és konszignálási feladatok támogatása

h

Ajánlatkészítés, fogadófelület szükségletek megadásával

Helyszíni egyeztetések és felmérés. Folyamatos helyszíni ellenőrzés, kooperálás

Komplett beépítés, beüzemelés, oktatások megtartása

Folyamatos szervíz és karbantartás a hosszú élettartam jegyében

Amire büszkék vagyunk