Megadoor ASSA ABLOY Hangárkapu

Megadoor vertikálisan felnyíló hangárkapuk

A Megadoor függőleges kialakítású összecsukódó kapu, melynek működése különösen megbízható, karbantartási igénye pedig minimális. A biztonsági szint különlegesen magas a beépített biztonsági felügyeleti rendszernek köszönhetően. A Megadoor egyedi kialakításának és szerkezetének köszönhetően rendkívül ellenálló a szélteherrel szemben.

A termékválasztékban megtalálhatók a normál és speciális kapuk, valamint a hangár kapuk, melyeknél szinte nincsenek méretbeli korlátozások, a Megadoor felépítésének köszönhetően.

A megadott kapukat olyan speciális ipari környezetben dolgozó vevők számára terveztünk, ahol a kapuk komoly mértékben vannak kitéve nedvesség, hideg és por hatásának, vagy ahol a kapunyílás nagyon nagy.

A megadott kapuk egyre népszerűbbek számos iparágban, pl. acéliparban és a vaskohászatban, szóró-, és festék üzemekben, újrahasznosító üzemekben, erőművekben, hulladékkezelő létesítményekben, hajógyári dokkokban, illetve a legnépszerűbb felhasznális területen, a repülőgép hangárokban.

Videók

Bim object link hivatkozás

További termékek

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

ajánlat kérés

Töltse ki ajánlatkérőnket és a lehető leghamarabb felvesszük önnel a kapcsolatot.