Kecskeméti tűzoltóság ipari kapuk

Október 11-én beköltözött az új, többfunkciós, modern épületegyüttesbe a Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Kecskemét város katasztrófavédelmi kirendeltsége és hivatásos tűzoltó-parancsnoksága. Az európai uniós forrásból megépített komplexum a vármegyeszékhely tűzoltóinak és hivatali dolgozóinak biztosít a kor kihívásainak megfelelő, komfortos, korszerű, gazdaságosan üzemeltethető és környezetbarát munkahelyet.

Cégünk a munka során közel 30 db Crawford ASSA ABLOY ipari kaput szállított be a tűzoltóságra, mely a Modinvest Kft. generál kivitelezésében valósult meg. A kapuk között rozsdamentes vasalattal szerelt kapuk is megtalálhatóak, melyek a kocsi mosó szerállásba kerültek elhelyezésre. Bár a Front Line Trade Kft. országosan több tűzoltóságba is beszállít ipari szekcionált kapukat, mégis a kecskeméti tűzoltóság a legnagyobb büszkeségünk, hiszen az ország legnagyobb és legkorszerűbb tűzoltóságában kaptak termékeink helyet.

További referenciák

Hajdúhús 2000 Kft.

Hajdúhús 2000 Kft.

https://www.haon.hu/helyi-gazdasag/2022/11/csaknem-ketszaz-debreceni-munkahely-szilardult-meg-atadtak-a-hajduhus-uj-uzem...

Ferenczi Épületgépészet

Ferenczi Épületgépészet

Az új kistarcsai befektető neve Ferenczi Épületgépészet (ICU Group), akik egy épületgépészeti és szanitertechnikai...

Porsche oktatási Központ

Porsche oktatási Központ

Oktatási központot létesített a Porsche Budaörsön, ahol egyben flotta átadó helyiségek is kialakításra kerültek....

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük