Forma-1 Magyar nagydíj, Hungaroring

2021.03.21.

Július utolsó hétvégéjén került megrendezésre a Forma-1 Magyar Nagydíj a Hungaroringen, ahol egy izgalmas versenyen a Ferrari elsöprő sikert aratott a Mercedes előtt, de a háttérben cégünk szerviz technikus kollegái is jelen voltak.

A pálya körül, főként a paddock-ban illetve a kiszolgáló épületekben több mint 120 Crawford kapu teljesít szolgálatot évek óta, melyek ezen a kiemelt, világeseményen kulcsfontosságú szerepet töltenek be. Az üzembiztos működés érdekében a futamot megelőzően alapos karbantartás járt minden egyes kapunak, amely szavatolta a megbízható, és könnyő használatot a hétvége folyamán.

A biztonság kedvéért a csapatok megérkezésétől kezdve ügyelet kell tartanunk a boxutcában (szervizes kollegák legnagyobb örömére) egy esetleges baleset okozta sérülés azonnali javításának érdekében. Az időmérő és a futam alatt szerencsére nem történt semmiféle kaput érintő sérülés, azonban az idei évben a hétvégét követően két napra maradtak még tesztelni a csapatok, ahol Robert Kubicának a visszatértése alkalmával sikerült lebontania az egyik oldalsó sínt, amelyről természetsen a hírek is beszámoltak:

http://index.hu/sport/forma1/2017/08/02/kubica_elindult_a_hungaroringen/

További híreink

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük