Egy márkanév alatt a már ismert, megbízható termékek

2021.05.13.

Az ügyfelek kényelmére való tekintettel az ASSA ABLOY Entrance Systems minden termékét, szolgáltatását és munkatársát egyetlen márkanév alá vonja. Az ügyfelek szempontjából ez azt jelenti, hogy a Besam, a Crawford, az Albany és a Megadoor termékek ezután ASSA ABLOY márkanév alatt futnak majd. Ez a változás termékeink és szolgáltatásaink globális portfóliójának felismerhetőségét is segíti. Ezen túlmenően az is nyilvánvalóvá válik, hogy egy teljes létesítményt maradéktalanul fel tudunk szerelni csúcskategóriás automatikus bejárati rendszerekkel.

Az ASSA ABLOY család minden egyes termékmárkája tiszteletre méltó sikereket és piaci elismertséget szerzett magának többek között azzal, hogy biztonság és kényelem szempontjából normateremtők voltak. A Besam, a Crawford, az Albany és a Megadoor márkanév ’60-as, ’70-es években született. Ezeket éveken át következetesen az ASSA ABLOY márkanévvel együtt promotáltuk, hogy kialakuljon egyfajta természetes asszociáció.

„A piac változik. Az ügyfeleknek se idejük, se kedvük nincs arra, hogy a beszállítók tucatjaival tartsák a kapcsolatot – mindegy, milyen profik. Igazi partnereket akarnak. Egyetlen márkanév használata a növekedést és a terjeszkedést is segíti. Az ügyfelek a világ minden részén valóban profitálnak majd abból, hogy egyetlen forrásból meg tudják oldani a bejáratautomatizálással kapcsolatos összes problémájukat” – nyilatkozta Juan Vargues, az ASSA ABLOY ügyvezető alelnöke, illetve az ASSA ABLOY Entrance Systems elnök-vezérigazgatója.

Kínálatunk és munkatársaink megmaradnak, de mostantól egyetlen márkanév alatt forgalmazzuk az összes bejárati rendszerünket.

További híreink

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük