Front Line különleges szekcionált kapu

A Front Line T40, S40 és A40 modellek mellett tapasztalatunk és szaktudásunk birtokában, képesek vagyunk speciális igényeit is kielégíteni. Az évek során, ügyfeleinkkel számos speciális szekcionált kaput fejlesztettünk ki. Ezen termékeink már bizonyítottak, és a továbbiakban részét képezik termék skálánknak. 

Kereskedelmi centrumok speciális dokkoló kapui (SD40 vagy SD80). Raktárhelyiségek ST kapui egyedi szigeteléssel, élelmiszeripari létesítmények kapui, valamint kikötők hangárok, ipari csarnokok számára gyártott extra méretű kapuk. Készen vagyunk az Ön számára is speciális szekcionált kaput gyártani. 

Front Line SD40 és SD80 
A rakodórámpáknál mindig szükség van szekcionált kapukra. A kereskedelmi központok nagyszámú illetve jelentős igénybe vételnek kitett kapui, kihívás elé állítják a gyártókat az agyagminőség és a funkcionalitás tekintetében. Az általunk kifejlesztett kapuk, úgy lettek megtervezve, hogy kielégítsék még az extrém körülmények között fellépő igényeket is. Köszönhetően a jól átgondolt konstrukciónak, kapuink kopásállósága nagyobb, mint a hagyományos szekcionált kapuké. A kapu összeépítése elemenként történik, ezáltal a szükséges karbantartási munkálatok gyorsan elvégezhetőek. A kapuk a körültekintő kivitelezésnek köszönhetően, alacsony beépítési és karbantartási költségekkel járnak. A dokkoló kapuk kizárólag „függőleges” és „magas” emelésű verzióban érhetőek el. Ezekhez a kapukhoz egy egyedi konzolos+zártszelvény tartószerkezetre van szükség, mely a rugókat rögzíti a kapuhoz. Természetesen a kötélvezetés sínszerkezeten belül valósul meg (a CE szabvánnyal összhangban). Természetesen az SD40 és SD80 kapuinkat is az Ön egyedi igényeihez tudjuk igazítani. 

Front Line S40 Sprint 

A Sprint rendkívül megfelelő homlokzati falra, ahol kiválóan alkalmas szekcionált kapu/ gyors-kapu kombinációjának a kiváltására köszönhetően az 1méter/másodperces működési sebességének. Mivel a Front Line Sprint több féle sínvezetéssel érhető el, a beszerelése hasonló a normál szekciós kapukéhoz. A Sprint megbízható, könnyű használni, ezért alkalmazása számos területen lehetséges. A kapunyitási idő csökkentése jelentős energia megtakarítást tesz lehetővé. Ez a kapu tökéletesen alkalmas a külső falsíkra való telepítéshez. A Front Line Sprint a speciális igényekhez igazítható, és két típusban is rendelhető, Front Line S40 Sprint és A40 Sprint. 

Front Line AS40 Alumínium szendvicspaneles szekcionált kapu 
A kifejezetten szigorú higiéniai előírásokkal rendelkező környezetben, mint az élelmiszeripari, vagy raktározó egységekben, ahol a szekcionált kapu mindennapos tisztításáról is gondoskodni kell. Elvárás, hogy a kapu ezt anyagkárosodás nélkül viselje el. Az AS40 modellünk az ideális megoldás, ha a tisztíthatóság Önnél egy kritikus pont. Az AS40 modell, speciális alumínium héjazatú szigetelt szendvicspanelekből épül fel, ez azt jelenti, hogy a panel külső és belső oldala alumínium borítású (az acél helyett). Az alumínium időállóbb és gyakori tisztítás esetén is tartósabban ellenáll a korróziónak. Ezen túl, súlya is könnyebb. A Front Line AS40 modell csak ujjbecsípődés elleni védelem nélkül érhető el. Az alumínium panelek sima felületűek, a külső és belső oldalon végigfutó vízszintes vonalvezetésű stukkó mintával. Az alumíniumpanelek rozsdamentes acél szerelékekkel kombinálhatóak. 

Front Line S80 extra szigetelt szekcionált kapuk 
Ha fontos az épületen belüli stabil hőmérséklet, de az átjárhatóságot is biztosítanunk kell (például hűtőházakban) az extra vastag szigetelt szekcionált kapu a jó választás. Az S80-as modell egy szabványos ST kapu, melynek szendvicspaneles szigetelése kétszer olyan vastag, (40 mm helyett 80mm) mint az alap modellé. Köszönhetően ennek a vastag rétegnek, a kapu kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal bír, mely energia megtakarítással jár. Árui fagyosak maradnak, energiaköltségei pedig nem nőnek. A Front Line S80 kizárólag ujjbecsípődés védelem nélkül rendelhető. A standard modell külső felülete dombornyomott, a külső felületen horizontális vonalvezetésű. A belső oldal sima, és a külsővel megegyező vízszintes borda minta fut rajta végig, színe mindig a RAL-9002-as. A külső oldal elérhető a RAL-9002, RAL-9006 vagy a RAL-7016 színekben is. 

A Front Line S40 XXL – Az óriás kapu 
Egyes csarnokok, mint a hangárok különösen nagy átjárót igényelnek. Egy átlagos szekcionált kapu nem tudja biztosítani a biztonságos és magas színvonalú hőszigetelést. Ezentúl a megnövekedett mérettel járó többletsúly, magas követelményeket támaszt az anyagfelhasználás tekintetében. 

A Front Line S40 XXL modellünket 12m szélességig gyártjuk (max. 12x6m- 9x8m) speciális felhasználásra. Azért hogy megakadályozzuk a kapulapok behajlását a szekciókat kiegészítő merevítésekkel látjuk el (CMV’s). A szerkezet komplexitása miatt minden S40 modellünket egyedileg tervezzük meg. Tapasztalt mérnökeink munkáját kifinomult szoftverek segítik. A munkájuk eredménye, egy méretre gyártott, biztonságos és tartós óriási szekcionált kapu. 

Egyedi megoldások 
Prospektusunk különleges igények kielégítésére szolgáló megoldásokat is tartalmaz. Egyedi kihívásnak éljük meg, az Ön speciális igényeinek megfelelő szekcionált kapu megtervezését és legyártását. 

További termékek

Crawford ASSA ABLOY DL6060S

Crawford ASSA ABLOY DL6060S

Crawford Rugalmas kaputömítés Sokféle tehergépjármű mérethez Az energiatakarékosságot szem előtt tartó ügyfeleink...

Megadoor ASSA ABLOY Hangárkapu

Megadoor ASSA ABLOY Hangárkapu

Megadoor vertikálisan felnyíló hangárkapuk A Megadoor függőleges kialakítású összecsukódó kapu, melynek működése...

ajánlat kérés

Töltse ki ajánlatkérőnket és a lehető leghamarabb felvesszük önnel a kapcsolatot.