Front Line A40 felnyíló szekcionált kapu

A Front Line A40 ipari kapu alumínium profilokból készült karbantartást nem igénylő horizontális szekciókból épül fel. Egy robosztus, megbízható és ellenálló alumínium szekcionált kapu, mely számtalan lehetőséget tartogat. A szekciók ujjbecsípődés elleni védelem rendelkeznek. Egyedülálló, hogy ezeket a szekciókat, mindig egyedi specifikációk alapján gyártjuk és számtalan féle betétet és üvegezést lehet hozzájuk alkalmazni. 

Az A40 szekciókat gyakran alkalmazzuk az S40, a Design-Line Umbra vagy a T40 kapuknál bevilágító szekcióként, az A40 szekciók a megnövekedett fényáteresztés mellett egy elegáns megjelenést is biztosítanak a kapuknak. A szekciók alap esetben anodizált alumínium profilokból készülnek, azonban igény esetén bármilyen RAL színre por festjük a szekciókat. 

Tartós, fényáteresztő és elegáns 
Az alumínium szekcionált kapuink különösen időtállóak a csúcsminőségű alapanyag felhasználásnak köszönhetően. Az átlátszó betétek beépítésével, a kapu a lehető legnagyobb mennyiségű fényt engedi be az épületbe. A létrejövő világos szellős összhatás kiválóan alkalmas a reprezentatív helyiségekhez, mint bemutatótermek, tűzoltóállomások, mentőállomások. Ezen kívül, nem elhanyagolható a beérkező természetes fény mennyisége, mely a legtöbb esetben szükségtelenné teszi további fényforrások alkalmazását. A természetes fény pozitív hatásain túl, a világítótestek visszafogott működése költségcsökkenést is eredményez. 

Rugalmas elrendezés 
A Front Line A40 szekcionált kapu vízszintes alumínium keretekből áll. Ezekbe a keretekbe egymás mellé – az Ön kívánságai alapján – többféle panel beépíthető. A panelek határozzák meg a struktúrát, amely a kapu végső megjelenését befolyásolja. A struktúra kialakítása minden kapunál egyedien történik. Ennek megfelelően a keret és panelek kapunként különbözőek is lehetnek. Ez nagyfokú kreativitást biztosít Ön számára, hiszen az egyedien megtervezett A40 szekcionált kapu könnyedén illeszkedik, bármilyen környezetbe. 

Egyéni dizájn 
Ahhoz, hogy a szekcionált kapuját egyedire formálja, az üvegezett és zárt panelek széles köre áll rendelkezésére. A lehetőségeit áttekintheti a 11. oldalon. A variációk végtelen száma lehetséges. Az ST40-es modell alap szekciói anodizált alumíniumból (E6EV1) készülnek. 

Zárt alsószekció acélból 
A transzparens betétek formailag esztétikusak, azonban a kapu alsó szekciója, a nagyobb igénybevétel miatt sérülékenyebb, és gyorsabban szennyeződik. Ezért a megrendelők egy része praktikus megfontolásból az átlátszó és zárt szekciók (Front Line s40) valamely kombinációja mellett dönt. Természetesen a zárt szekció stílusában illeszkedik a szekcionált kapu egészéhez. 

Személyi bejárók és működésük 
A Front Line A40 modellek kérésre személyi bejáróval is rendelhetőek. Ön választhat alacsony (25mm) normál (40mm) és magas (80mm) küszöbös megoldás között. A szekcionált kapuk kézi, kézi láncos, illetve Pro- Line ©vezérlési rendszerrel is rendelhetőek.

További termékek

ASSA ABLOY OH1142P Dual Drive

ASSA ABLOY OH1142P Dual Drive

A Logisztikai szektorban az emberek és az áruk hatékony áramlása kulcsfontosságú a sikerhez. Mivel a vállalkozásokra...

Crawford ASSA ABLOY DL6060S

Crawford ASSA ABLOY DL6060S

Crawford Rugalmas kaputömítés Sokféle tehergépjármű mérethez Az energiatakarékosságot szem előtt tartó ügyfeleink...

Megadoor ASSA ABLOY Hangárkapu

Megadoor ASSA ABLOY Hangárkapu

Megadoor vertikálisan felnyíló hangárkapuk A Megadoor függőleges kialakítású összecsukódó kapu, melynek működése...

ajánlat kérés

Töltse ki ajánlatkérőnket és a lehető leghamarabb felvesszük önnel a kapcsolatot.