Crawford ASSA ABLOY DL6010SM

Crawford mechanikus rakodóhíd

Crawford DL6050 fix-, és mozgatható rakodóhíd

A normál, és beépített rakodórámpákon felül a legtöbb modern raktár és terminál rendelkezik nyitott rámpával is, melynél az időjárás viszonytagságai elleni védelem kevésbé fontos szempont. Ennek a rámpának képesnek kell lennie a járművel hátulról vagy oldalról történő be-, és kirakodásának kiszolgálására.

Az ilyen rámpákon a speciális méretű áruk is kezelhetőek, mivel a Crawford DL6050 rakodóhíddal felszerelt rámpák esetén a raklapok mérete nem korlátozó tényező.

A Crawford mechanikus rakodóhídjai minden felhasználói igénynek megfelelnek.

A DL6050F, vagyis fix típus rögzített kivitelével azon területeken ajánlott, ahol a jármű könnyen képes beállni a dokkolási pozícióba, és az árumozgatás mindig ugyanazon a területen történik, vagyis nincs szükség a rakodóhíd mozgatására.

A fix kivitellel szemben, a DL6050M, mozgatható kivitel kényelmes és egyszerű rakodást biztosít, akkor is, amikor a szállítmányt több pozícióból is szükséges kezelni. Gyors és biztonságos megoldást nyújt olyan esetekben, amikor a kocsi nem tökéletesen dokkolt, vagy amikor oldalrakodás esetén a plató teljes szélességének az elérése szükséges. Utóbbi folyamat esetén, könnyedén elérhető a teljes felület anélkül, hogy a járműnek mozdulnia kéne. Használaton kívül függőleges helyzetben rögzíthető a rakodóhíd.

További termékek

ASSA ABLOY OH1142P Dual Drive

ASSA ABLOY OH1142P Dual Drive

A Logisztikai szektorban az emberek és az áruk hatékony áramlása kulcsfontosságú a sikerhez. Mivel a vállalkozásokra...

Crawford ASSA ABLOY DL6060S

Crawford ASSA ABLOY DL6060S

Crawford Rugalmas kaputömítés Sokféle tehergépjármű mérethez Az energiatakarékosságot szem előtt tartó ügyfeleink...

ajánlat kérés

Töltse ki ajánlatkérőnket és a lehető leghamarabb felvesszük önnel a kapcsolatot.