Front Line T40 felnyíló szekcionált kapu – Tömör Kivitel

A T40 modell egy 40mm vastag acél szendvics paneles kialakítású szekcionált ipari kapu, amelynél a stukkó kialakításának köszönhetően elegáns megjelenést biztosít mikrobordák nélkül. Vasalata, és rugórendszere megegyezik az S40-es típussal, azonban kimagasló ár/érték arányát a Magyarországra telepített gyártóbázis garantál.  

A Debrecen mellé települt gyártóbázisnak köszönhetően nem csak az árszint kimagasló a nemzetközi gyártók körében, hanem a gyártási idő is. Végleges műszaki paraméterekkel gyártásba adott rendelés esetén, a méretre gyártott kapuk 2-3 héten belül helyszínre szállítva várják beépítésüket, és beüzemelésüket.  

Képzett szakembereink folyamatos műszaki tanácsadással, helyszíni felméréssel, illetve a tervek és igények elemzésével állnak rendelkezésre. Beépítő csapatunk az elmúlt évek során beépített több száz kapujával olyan tapasztalattal rendelkezik, mellyel a biztos beépítés és az elégedett ügyfél garantált. 

Kiemelkedő szigetelési tulajdonságok: 
Minden T40 szekcionált ipari kapunk, 40mm vastag acél szendvicspanelből (szekció) készül. A panel külső és belső oldala extra vastag (0.5mm) acéllemezből készül. A köztes részt, tűz gátló freongáz mentes poliuretán (FCF mentes) habmag tölti ki. A panelek hő-híd mentesek. Mindezeknek köszönhetően a kapuk szigetelési értéke, a legmagasabb osztályba sorolható a CE-szabványok szerint, ennek eredménye, hogy nagymértékben csökken a helység energiafelhasználása. 

Hosszú élettartam: 
A különösen vastag acéllemezeknek (0,5 mm) illetve a horganyzott és bevont felületeknek köszönhetően, a kapuk védettek a korrózió és a deformáltság okozta károkkal szemben, mely garantálja a hosszú élettartamot. Ezen túlmenően a paneleket egy integrált acélból gyártott biztonsági profillal látjuk el, mely növeli a rögzített alkatrészek stabilitását a tartós üzemeltetés során. 

Méretre gyártott: 
A Front Line T40 szekcionált kapuinkat a megrendelő igényei szerinti pontos méretre, összeállításban, helyszíni szerelésre készen gyártjuk. A T40 modell, szükség szerint, elérhető személyi bejárós és ablakos változatban is. Szekcionált kapuink működtethetőek kézi, fél-automata (láncos csörlővel), vagy automata módban (motorral). 

A standard modellünk külső oldala vízszintesen bordázott, stukkó mintázatú, mely attraktív megjelenést biztosít a kapu számára. A panelek külső felülete különböző szabványszínekben elérhető. Felár ellenében a RAL színskála bármely színe megrendelhető. 

A kapu belső felülete sima, és egységesen RAL 9002 színű.  

Ablakok a világosabb belső és az elegáns megjelenés érdekében: 
Szeretne több fényt az épületben, vagy kilátni a kapun át a szabadba? 
Lehetőség van 1 vagy több ablak beépítésére a szekcionált kapuba. A Front Line T40-es modellnél lehetősége van szigetelt ovális, vagy szögletes alakú ablakok beépítésére. Ha még több fényre van szüksége, lehetősége van a szekcionált kapu teljes szélességben való beüvegezésére. Ez a megoldás, több fényt enged a belső térbe, növelve ezzel a csarnok természetes megvilágítottságát, ezen túl egy modern, ipari megjelenést biztosít kapujának. 

További termékek

ASSA ABLOY OH1142P Dual Drive

ASSA ABLOY OH1142P Dual Drive

A Logisztikai szektorban az emberek és az áruk hatékony áramlása kulcsfontosságú a sikerhez. Mivel a vállalkozásokra...

Crawford ASSA ABLOY DL6060S

Crawford ASSA ABLOY DL6060S

Crawford Rugalmas kaputömítés Sokféle tehergépjármű mérethez Az energiatakarékosságot szem előtt tartó ügyfeleink...

Megadoor ASSA ABLOY Hangárkapu

Megadoor ASSA ABLOY Hangárkapu

Megadoor vertikálisan felnyíló hangárkapuk A Megadoor függőleges kialakítású összecsukódó kapu, melynek működése...

ajánlat kérés

Töltse ki ajánlatkérőnket és a lehető leghamarabb felvesszük önnel a kapcsolatot.