Front Line S40 felnyíló szekcionált kapu – Tömör Kivitel

A legszélesebb körben alkalmazott szekcionált ipari kapunk a Pro-Line S40 modell. Univerzális acél kapu, amelyet méretre gyártunk (12m szélességig).

Kiemelkedő szigetelési tulajdonságok:
Minden S40 szekcionált ipari kapunk, 40mm vastag acél szendvicspanelből (szekció) készül. A panelélek apa-anya kialakítása biztosítja a tökéletes összezárást. A panel külső és belső oldala extra vastag (0.5mm) acéllemezből készül. A köztes részt, tűz gátló freongáz mentes poliuretán (FCF mentes) habmag tölti ki. A panelek hő-híd mentesek. Mindezeknek köszönhetően a kapuk szigetelési értéke, a legmagasabb osztályba sorolható a CE-szabványok szerint, ennek eredménye, hogy nagymértékben csökken a helység energiafelhasználása.

Hosszú élettartam:
A különösen vastag acéllemezeknek (0,5 mm) illetve a horganyzott és bevont felületeknek köszönhetően, a kapuk védettek a korrózió és a deformáltság okozta károkkal szemben, mely garantálja a hosszú élettartamot. Ezen túlmenően a paneleket egy integrált acélból gyártott biztonsági profillal látjuk el, mely növeli a rögzített alkatrészek stabilitását a tartós üzemeltetés során.

Méretre gyártott:
A Pro-Line S40 szekcionált kapuinkat a megrendelő igényei szerinti pontos méretre, összeállításban, helyszíni szerelésre készen gyártjuk. Az S40 modell, szükség szerint, elérhető személyi bejárós és ablakos változatban is. Szekcionált kapuink működtethetőek kézi, fél-automata (láncos csörlővel), vagy automata módban (motorral).

A Pro-Line S40 modell ujjbecsípődés elleni védelemmel ellátott

A standard modellünk külső oldala vízszintesen bordázott, stukkó mintázatú, mely attraktív megjelenést biztosít a kapu számára. A panelek külső felülete különböző szabványszínekben elérhető (lásd a táblázatban). Felár ellenében a RAL színskála bármely színe megrendelhető.
A kapu belső felülete sima, és egységesen RAL 9002 színű. Ezek vonatkoznak a Design-Line modellre is. Minden Pro-Line S40 és Design Line modellünk CE- minősítéssel rendelkezik, biztonságos használatuk garantált. Köszönhetően a panel speciális kialakításának a sztenderd S40 modell fokozott biztonságot nyújt. Az ujjbecsípődés elleni védelem megakadályozza, hogy az ujjak a panelek közé csípődjenek a kapu felnyitásakor
vagy lezárásakor. Az ujjbecsípődés elleni védelem kötelező a 2,50 méternél (a felső szekció alsó fordulási pontja) alacsonyabb kapuknál a CE-szabvány szerint. A 2,50 méternél, magasabb kapuknál már nem kötelező ez az előírás, de mi kapuinkat mérettől függetlenül ellátjuk az ujjbecsípődés elleni védelemmel. Hiszen számunkra az Ön és munkatársai biztonsága a legfontosabb.

Ablakok a világosabb belső és az elegáns megjelenés érdekében:
Szeretne több fényt az épületben, vagy kilátni a kapun át a szabadba?
Lehetőség van 1 vagy több ablak beépítésére a szekcionált kapuba. A Pro-Line S40-es modellnél lehetősége van szigetelt
ovális, vagy négyzet alakú ablakok beépítésére. Ha még több fényre van szüksége, lehetősége van a szekcionált kapu teljes szélességben való beüvegezésére. Ezt az acél S40-es panelek és az alumínium Pro-Line A40 panelszekciók kombinálásával valósítjuk meg. Ez a megoldás, több fényt enged a belső térbe, növelve ezzel a csarnok természetes megvilágítottságát, ezen túl egy modern, ipari megjelenést biztosít kapujának.

További termékek

Crawford ASSA ABLOY DL6060S

Crawford ASSA ABLOY DL6060S

Crawford Rugalmas kaputömítés Sokféle tehergépjármű mérethez Az energiatakarékosságot szem előtt tartó ügyfeleink...

Megadoor ASSA ABLOY Hangárkapu

Megadoor ASSA ABLOY Hangárkapu

Megadoor vertikálisan felnyíló hangárkapuk A Megadoor függőleges kialakítású összecsukódó kapu, melynek működése...

ajánlat kérés

Töltse ki ajánlatkérőnket és a lehető leghamarabb felvesszük önnel a kapcsolatot.